Nieuws

 

 • Heel Hedel vlagt èn kijkt de DVD!

  Logo Hedel 1200 jaar lnd thumbSPECIALE AANBIEDING!

  Bij een speciaal feest hoort een speciale prijs! Graag bieden wij u een combi voordeel: speciale Hedel 1200 jaar vlag èn de Hedel 2003 DVD voor maar € 17,50!

 • Hedel 2003, de DVD

  Geschiedenis wordt natuurlijk ook gemaakt. Daarom heeft het Historisch Museum Hedel in 2003 urenlang gefilmd in Hedel. Het Regionaal Archief Rivierenland heeft de videobanden gedigitaliseerd en daarom zijn we in staat geweest om een er een DVD over te maken. We rijden rond door Hedel en komen allerlei mensen tegen die wat wilden vertellen en natuurlijk hebben we ook de scholen bezocht. Het lijkt kort geleden, maar wat een verschillen kunnen we zien. Op 10 september is de première in ons eigen Gelre's End.

  In het museum ligt tijdens de openingstijden een intekenlijst voor de DVD. Wilt u zeker zijn van een exemplaar? Teken dan in. De prijs van de DVD zal € 10 bedragen.

  logo-site2 Logo RAR web

 • Heel Hedel vlagt

  Bij een feestelijke gebeurtenis hoort een vlag. Daarom hebben we speciale Hedel 1200 vlaggen laten maken die u thuis of bij u bedrijf kunt uithangen. Het logo is ontworpen door de Hedelse vormgever Jan van Hekezen. Dat we de vlag voor slechts € 10 kunnen verkopen is mogelijk gemaakt door Brandt + Fernhout.

  Wilt u een vlag? In het museum ligt al een bestellijst tijdens de openingsdagen op maandag avond en zaterdagmiddag en vanaf 1 augustus bij DA drogist Van der Schoot.

  Logo Hedel 1200 jaar lnd thumbLogo Brandt en Fernhout